مواد لازم:

آرد یک و دو سوم پیمانه نشاسته ذرت یک سوم پیمانه شیر دو سوم پیمانه ,, شکر یک پ,, گلابی رسیده دو عدد ورقه شده و دارچین وکمی زنجبیل به میزان کافی شکرقهوه ای سه ق غ , تخم مرغ درشت سه عدد روغن مایع یک دوم پیمانه ,, بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر پر
Pear cake

دستور غذا

تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا پف کنه و حجیم بشه یه کوچولو دارچین میزنیم ,روغن و شیر رو اضافه میکنیم حدود ده ثانیه دیگه با همزن میزنیم مواد خشک رو الک میکنیم که شامل ارد. نشاسته و دارچین زنجفیل و بکینگ پودر , ارد رو به تناوب به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم یکدست بشه مواد رو داخل قالب چرب شده میریزیم گلابی رو که اسلایس کردیم و دارچین و شکرمال کردیم روی مواد کیک میچینین کمی داخل مواد فرو میکنیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت چهل تا ۴۵ دقیقه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + ده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من