تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا پف کنه و حجیم بشه یه کوچولو دارچین میزنیم ,روغن و شیر رو اضافه میکنیم حدود ده ثانیه دیگه با همزن میزنیم مواد خشک رو الک میکنیم که شامل ارد. نشاسته و دارچین زنجفیل و بکینگ پودر , ارد رو به تناوب به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم یکدست بشه مواد رو داخل قالب چرب شده میریزیم گلابی رو که اسلایس کردیم و دارچین و شکرمال کردیم روی مواد کیک میچینین کمی داخل مواد فرو میکنیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت چهل تا ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
آرد یک و دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
,, شکر یک پ,,
گلابی رسیده دو عدد ورقه شده و
دارچین وکمی زنجبیل به میزان کافی
شکرقهوه ای سه ق غ
, تخم مرغ درشت سه عدد
روغن مایع یک دوم پیمانه
,, بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر پر
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی