فاج بادام‌ زمینی

مواد لازم:

شکلات تخته تیره یا روشن من روشن زدم 300 گرم خرد شده شیر عسلی یک قوطی بادام زمینی یک پیمانه خلال یا لپه پسته یک سوم پیمانه کره بادام زمینی یک چهارم پیمانه
Peanut pods

دستور غذا

قوطی شیر عسل رو بیست دقیقه بجوشونید خنک که شد درشو باز کنید
شکلات رو به روش بنماری ذوب کنید
سپس شکلات و شیر عسل و کره بادام زمینی و مغزها را مخلوط کنید
داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی بندازید طوری که دیواره های قالب رو پوشش بده
سطح کل کاغذو چرب کنید مواد رو داخل قالب ریخته و سطحشو کمی خلال پسته بریزید و فیکس کنید
قالب رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدید
سپس با چاقوی تیز به برشهای کوچک و منظم تقسیم کنید
چون این شیرینی پرکالریه بهتره سایز شیرینی رو کوچیک بزنید تا راحت و به اندازه خورده بشه و دل رو نزنه و نیم خورده نشه
مغزها قابل جابجایی هستن
کره بادام زمینی اختیاری هست میتونید حذف کنید
اگر از مغزهای دیگه استفاده کردید میتونید کره رو کلا حذف کنید
شیرینی بسبار راحت و خوشمزه و بسیار مناسب برای ایام نوروز هست
میتونید برای شکیلتر شدن برشهای فاجو داخل کپسولهای شکلات رنگی قرار بدید و داخل ظرف شیرینی بچینید و از مهمونهای عزیزتون پذیرایی کنید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 10 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من