مرنگ گردویی کنجدی

مواد لازم:

سفيده تخم مرغ ٤ عدد پودرقند ٢٠٠ گرم کنجد ۵۰ گرم گردو نگینی خیلی ریز ۷۰ گرم پودرهل يا وانيل ١/٤ ق چ

دستور غذا

درظرفی سفیده هارو با همزن می زنیم تا حجیم شود و از ظرف نریزد سپس پودر قند را اضافه کرده و دوباره میزنیم
در اخر گردو و کنجد را اضافه میکنیم و با لیسک اروم هم میزنیم
.موادروداخل قیف بدون ماسوره ریخته وروی کاغذررغنی شکوفه می زنیم وداخل فرپیش گرم ۱۶۰ درجه گذاشته به محض رنگ گرفتن زیرشیرینی ،ازفرخارج می کنیم
داخل ظرف سرو ونوش جان می کنیم .
.نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + چهارده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من