اب و شکر را با هم حل میکنیم روی حرارت میگذاریم . زعفران جدا دم میکنیم اواسط کار گلاب و زعفران را اضافه میکنیم در اخر پودر حل الک شده سپس کنار میگذاریم
اول ارد سفید راتفت میدهیم چون ارد جوانه زود میسوزه بوی ارد که بلند شد ارد جوانه را هم اضافه میکنیم با شعله ملایم خووب مخلوط میکنیم تا کمی تغییر رنگ دهد و عطر ارد بلند شود سپس روغن را اضافه میکنیم باید مث خمیر در بیاد اگه خیلی سفت بود یکم دیگه روغن اضافه میکنیم کمی داخل روغن تفت میدهیم
کاملا رنگ قهوه ای روشن بدست بیاد
سپس شیره را ریخته ومرتب هم بزنید تا حلوا جمع شود و از ظرف یه تیکه جدا شود
حالا به سلیقه خودتون میتوانید تزیین کنید
من نیمی را داخل ماسوره شکوفه دنده ریز زیختم و داخل نون تارت اماده ریختم
نیمه دیگری هم قالب زدم
به این صورت که شکلات تخته روشن رو بن ماری کنید یا اگر مث من شکلات تخته روشن نداشتید ترکیب شکلات سفید و سیاه سه به یک اضافه کنید و بن ماری اگر احساس کردید خیلی روشنه دوباره یکم تیره قاطی کنید تا به رنگ مطلوب که زنگ گردو باشه برسید من یکم رنگ ژله ای طلایی هم مخلوط کردم که یکم تن طلایی داشته باشم و به رنگ مطلوبم نزدیک بشم
خوب حالا داخل قالب سلیکونی طرح گردو رو شکلاتی کردم تمام دیواره ها رو شکلات مالیدم تا یه لایه نازک شکلاتی بشه قالب رو داخل یخچال گذاشتم سفت که شد دوباره یه مرحله دیگه شکلاتی کردم .دوباره سفت بشه
حلوا هم کاملا باید خنک شده باشه بعد قالبو از یخچال در میاریم و داخل حفره های گردو رو حلوا میریزیم و خوب پرس میکنیم قالبو بیست دقیقه داخل فزیزر قرار بدید اینکار باعث میشه خیلی راحت بتونین حلوا رو از قالب جدا کنین
پ.ن . برای راحت ماسوره زدن یکم شیره یا یکم روغن مایع به حلواتون بزنین و ترجیحا داغ ماسوره بزنین تا مشکلی نداشته باشین و راحت ماسوره بخوره
آرد جوانه رو میتونین از مراکز سوهان پزی تهیه کنید .
شاید فروشگاها هم داشته باشن من ندیدم چون راحت از سوهان پزی تهیه میکنم
یا اینکه خودتون اردشو تهیه کنین . جوانه گندم رو خشک و سپس اسیاب کنید