مواد لازم:

سوهان پودر شده 200 گرم شير 250 ميلي ليتر پودر قند 35 گرم نشاسته ذرت 25 گرم ژلاتين يك ق غ اب یک سوم پيمانه زعفران غليظ ١ ق س پنير لبنه 50 گرم خامه صبحانه 30 گرم زرده تخم مرغ 2عدد وانيل ١/٤ ق چ خلال پسته مقداري
Sohan cream dessert

دستور غذا

ژلاتین را روی بپاشید و اجازه دهید تا اسفنجی شود سپس روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود
زرده تخم مرغ ها، پودر قند، نشاسته ذرت ، و وانیل و یک چهارم پیمانه از شیر را با همزن بزنید تا مواد یکدست شود
شیر و سوهان را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سوهان درون شیر حل شده و شیر بجوشد
شیر را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مقداری از حرارت اولیه ان کاسته شود
سپس کم کم به مواد زرده اضافه کنید و همزمان با همزن برقی بزنید تا زده ها درون مواد بریده نشوند
مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد مقداری غلظت پیدا کند ، مواد را از روی حرارت برداشته پنیر لبنه خامه و زعفران را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد یکنواخت شود
ژلاتین اب شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شود
مواد دسر را مقداری استراحت دهید تا خنک شود
خلال پسته را به مواد خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد امادا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و داخل یخچال قرار دهید
حدود شش تا هفت ساعت
بعد خیلی راحت داخل ظرف سرو برگردانید
پ: ن : میتونید کلا از پنیر اضافه کنید وخامه را حذف کنید یا بلعکس
بجای لبنه میتونید ماسکارپونه بزنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من