آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس شیره انگور، شیر و زعفران را اضافه کرده و پس از یک جوش، شعله را خاموش کنید.
کره و روغن مایع را داخل تابه ریخته و ایرمیک و آرد را اضافه کرده و با شعله ملایم خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و رنگ آن طلایی شود. شهد آماده را اضافه کرده و تا زمانی که داخل تابه جمع شود هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر پرس کنید.
نکته:
این حلوا را داخل ظرف نیز می توانید سرو کنید. در صورت تمایل در اندازه های کوچکتر و به صورت تک نفره سرو کنید.
زهرا خرسند
مواد لازم:
ایرمیک( سمولینا) یک پیمانه
شکر یک پیمانه
آب یک و یک دوم پیمانه
شیر یک و یک دوم پیمانه
آرد سفید 60 گرم
کره 125 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
شیره انگور یک دوم پیمانه
زعفران غلیظ یک قاشق چای خوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.3 / 5. شمارش آرا: 3
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی