مواد لازم:

ایرمیک( سمولینا) یک پیمانه شکر یک پیمانه آب یک و یک دوم پیمانه شیر یک و یک دوم پیمانه آرد سفید 60 گرم کره 125 گرم روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری شیره انگور یک دوم پیمانه زعفران غلیظ یک قاشق چای خوری
Halva Irmic

دستور غذا

آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس شیره انگور، شیر و زعفران را اضافه کرده و پس از یک جوش، شعله را خاموش کنید.
کره و روغن مایع را داخل تابه ریخته و ایرمیک و آرد را اضافه کرده و با شعله ملایم خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و رنگ آن طلایی شود. شهد آماده را اضافه کرده و تا زمانی که داخل تابه جمع شود هم بزنید. سپس داخل قالب مورد نظر پرس کنید.
نکته:
این حلوا را داخل ظرف نیز می توانید سرو کنید. در صورت تمایل در اندازه های کوچکتر و به صورت تک نفره سرو کنید.
زهرا خرسند

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.3 / 5. شمارش آرا: 3

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + بیست =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من