مواد لازم:

کیک اسفنجی شکلاتی چهار تخم مرغی یک عدد قالب ۲۰ سانتی پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین یک ق غ شکلات تخته سفید ۵۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم
Chocolate Cheesecake

دستور غذا

کیک رو داخل قالب کمربندی میزاریم و کمربند رو میبندیم
شکلات رو تکه های کوچک میبریم باخامه روی حرارت خیلی ملایم میزاریم همینکه شکلات در حال باز شدن شد شروع به همزدن میکنیم دو سوم شکلات که اب شد از رو حرارت بردارید و با قاشق هم بزنید در اثر گرمای شکلات بقیه هم ذوب میشه پنیر را هم جدا گونه میزنیم بعد به مواد شکلاتی اضافه میکنیم
پودر ژلاتین رو با سه ق آب سرد مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا مایکرو ذوب میکنیم تا حل و شفاف بشه
سپس به کرم اضافه میکنیم با همزن کمی میزنیم یدست بشه
کرم شکلاتی را روی کیک میریزیم
جداگونه گاناش سفید درست میکنیم
پنجاه گرم شکلات سفید را با پنجاه گرم خامه صبحانه رو حرارت گذاشته تا یکدست بشه
بعد داخل قیف بدون ماسوره میریزیم
نوک قیف را یه کوچولو میبریم
از مرکز کیک شروع به دایره کشیدن میکنیم با فاصله دایره های پی در پی و دنباله دار
سپس با خلال دندان از مرکز بصورت شعاع و با فاصله خط میندازیم وقتی تموم شد اینبار برعکس عمل میکنی از دیوار به مرکز کیک خط میندازیم میبینید که این اشکال زیبا به وجود میاد

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من