تاریخچه:
کابلر از ابداعات مهاجران اولیه ی کشور آمریکاست. وقتی انگلیسی ها به آمریکا مهاجرت کردن، دستورهای مورد علاقشون رو هم با خودشون آوردن. پودینگ بخار پز که از بافت نونی و فیلینگ کشمشی تشکیل می شد از دستورهای مورد علاقه ی انگلیسی ها بود، ولی نبودن امکانات و مواد اولیه ی لازم اونها رو مجبور به تغییر دستور و نو آوری کرد. در زمان ورود اولین مهاجران انگلیسی به آمریکا (قرن هفدهم میلادی) خونه ها در انگلستان مجهز به فِرهای آجری بود و پودینگ رو توی فر درست می کردن، با نبود فر در آمریکا مجبور بودن تغییراتی در دستور پودینگ ایجاد کنن که قابل پختن روی آتیش مستقیم باشه. ضمن اینکه آمریکا پر از میوه های تازه بود و خبری از کشمش و مویز مورد نیاز پودینگ نبود. این بود که اونها کابلر رو به این شکل ابداع کردن، از میوه های تازه توی دیگ ریختن، روش خمیر گذاشتن و درش رو گذاشتن و روی آتیش مستقیم قرار دادن تا بخار پز شه. وقتی در دیگ رو بر می داشتن میوه ها غلیظ و خمیر پفی می شد و اینجوری بود که کابلر به خانواده ی دسرهای آمریکایی پیوست.
این دسر بسیار راحته و وقت خیلی کمی رو میگیره و خیلی سریع و بی دردسر اماده میشه
شیکترین و معروف ترینشم کابلر هلو هست
با انواع میوه ها هم میتونین درست کنین
بافت کیکی و میوه های کاراملی شده بهبههه طعم این دسر بسباااار دلچسبه
طرز تهیه باترمیلک خانگی:
به ازای یک لیوان شیر یک قاشق سرکه یا آب لیمو تازه مخلوط کرده یک ربع بعد به شکل بریده در امده (به جهت لطافت خمیر رویه)
گیلاس ووشکر و وانیل و نشاسته ذرت رو با هم ترکیب کرده نیم ساعت کنار بزارید
ارد و بکینگ پودر الک شده کره بهش اضافه میکنیم بادنوک انگشت کره رو به خورد آرد میدیم بعد شکر و تخم مرغ و وانیل اضافه میشه
سپس باترمیلک اماده که بصورت بریده در اومده با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم از خمیر باقاشق بصورت ناهماهنگ روی گیلاس پخش میکنیم یه قاشق شکر روی خمیر میپاشیم ظرف رو داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۵ درجه میپزیم شعله بالا رو روشن کرده در حدی که روی خمیر طلایی بشه
حتما بزارید از حرارت بیفته بعد برش بزنین و همراه بستنی نوش جان کنین