تذکر: اگر از پوره زردالو بجای مارمالاد استفاده میکنید یک دوم پیمانه شکر را با یک پیمانه زرد الو روی حرارت قرار دهید تا شکر ارام حل شود و اب زردالو یکم کشیده شود بعد اینکه خنک شد به مواد اضافه شود
طرز تهیه :
خامه و پنیر را داخل کاسه ریخته با دور متوسط همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود سپس مارمالاد را اضافه و به زدن ادامه میدیم وقتی یکدست شد همزن رو خاموش میکنیم
ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و بن ماری میکنیم شفاف که شد به مواد اضافه میکنیم و همینطور زردالو خرد شده
کیکمون که خنک شد یه ظرف کوچیکتر از کیک مث کاسه رو برعکس روی کیک میزاریم حدود دوسانت از لبه کیک فاصله داشته باشه بعد کیکو برش سطحی میدیم دور تا دور
بعد کاسه رو برمیداریم برش رو یکم عمیق تر میکنیم حدود یک سانت و نیم تا دوسانت به انتهای کیک کافیه بعد داخل کیکو به همون میزان خالی میکنیم مطابق شکل. داخلشو یکدست و صاف خالی میکنیم از مواد فلینگ داخل کیک پر میکنیم کیک رو داخل یخچال میزاریم البته با یه ظرف بزرگتر پوشش میدیم تا دیواره های کیک خشک نشه بعد هفت هشت ساعت از یخچال خارج کرده و با مارمالاد زردالو تزیین میکنیم
پ: این میزان برای کیک با قطر ۲۵ سانته
مواد لازم:
پایه : کیک شیفون یا هر نوع کیک اسفنجی یا کره ای که دوس دارین فقط وانیلی باشه
مواد فلینگ:
خامه صبحانه یک پیمانه پر
پنیر لبنه یا ماسکارپونه دو سوم پیمانه اگه پنیری دوس دارین تا یک پیمانه هم میتونین بزنین
مارمالادیا پوره زردالو یک پیمانه
زردالو چهار عدد خرد شده
ژلاتین دو ق غ سرخالی
شیریک چهارم پ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی