لیگمات کریسپی

مواد لازم:

یک پیمانه ماست یک سفیده تخم مرغ یک چهارم پ روغن یک قاشق چایخوری وانیل یک ق سوپخوری شکر نصف پ آرد سمولینا یک ق چ بیکینگ پودر یک و ۱/۴ پ آرد سفید مواد شهد: سه لیوان شکر یک و نیم لیوان اب یک چهارم پیمانه گلاب .کمی زعفران غلیظ دم کرده .دانه هل سه عدد گلوکز یک ق غ جوهر لیمو یک سوم ق چ
Crispy ligmat

دستور غذا

اب و شکر و گلاب رو مخلوط کنید رو حرارت بزارید جوش که اومد حرارت رو پایین بیارید
بزارید شکر داخل اب حل بشه به هیچ وجه هم نزنید دانه هل و زعفران و گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید . نشانه شربت اماده بلوری شدنشه که کاملا واضحه
شربت حالت سنگینی به خودش میگیره
از رو حرارت بردارید
تهیه خمیر:
همه مواد با هم مخلوط میشن یه خمیر چسبنده به دست میاد خمیر داخل قیف ریخته روغن داغ کرده نوک قیچی داخل روغن زده و به اندازه خمیر قیچی کرده ( با فشار قیف هر دفعه خمیر پایین بیارید و قیچی کنید قیچی مرتب با روغن داغ چرب کنید )
بعد از سرخ کردن داخل شهد ولرم بندازید بعد چند لحظه داخل صافی قرار بدید تا شهد اضافه خارج بشه سپس با پودر پسته تزیین کنید
پ.ن: این لگیمات همینطور که از اسمش پیداست کریسپی و ترده و زیر دندون میاد
بسیار لذیذه حتما تست کنید
رسپی از ثریا عزیز
با توضیحات اضافه خودم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من