اب و شکر و گلاب رو مخلوط کنید رو حرارت بزارید جوش که اومد حرارت رو پایین بیارید
بزارید شکر داخل اب حل بشه به هیچ وجه هم نزنید دانه هل و زعفران و گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید . نشانه شربت اماده بلوری شدنشه که کاملا واضحه
شربت حالت سنگینی به خودش میگیره
از رو حرارت بردارید
تهیه خمیر:
همه مواد با هم مخلوط میشن یه خمیر چسبنده به دست میاد خمیر داخل قیف ریخته روغن داغ کرده نوک قیچی داخل روغن زده و به اندازه خمیر قیچی کرده ( با فشار قیف هر دفعه خمیر پایین بیارید و قیچی کنید قیچی مرتب با روغن داغ چرب کنید )
بعد از سرخ کردن داخل شهد ولرم بندازید بعد چند لحظه داخل صافی قرار بدید تا شهد اضافه خارج بشه سپس با پودر پسته تزیین کنید
پ.ن: این لگیمات همینطور که از اسمش پیداست کریسپی و ترده و زیر دندون میاد
بسیار لذیذه حتما تست کنید
رسپی از ثریا عزیز
با توضیحات اضافه خودم
مواد لازم:
یک پیمانه ماست
یک سفیده تخم مرغ
یک چهارم پ روغن
یک قاشق چایخوری وانیل
یک ق سوپخوری شکر
نصف پ آرد سمولینا
یک ق چ بیکینگ پودر
یک و ۱/۴ پ آرد سفید
مواد شهد:
سه لیوان شکر
یک و نیم لیوان اب
یک چهارم پیمانه گلاب .کمی زعفران غلیظ دم کرده .دانه هل سه عدد
گلوکز یک ق غ
جوهر لیمو یک سوم ق چ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی