زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده رو میزنیم کمی که حجم گرفت نیمی از شکر را کم کم اضافه کرده در حدی که سفیده حجم بگیره و از ظرف نریزه . زرده وانیل و بقیه شکر رو با هم زن میزنیم آب جوش رو اضافه میکنیم تا زرده کاملا کرم رنگ و حجیم بشه . سپس زرده و سفیده را با همترکیب و با لیسک بصورت دورانی میزنیم . آرد پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک هم میزنیم سپس تابه نچسب را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم روی کاغذ چرب شده از مواد رولت داخل تابه پهن میکنیم تابه را روی شعله پخش کن قرار میدهیم در تابه را میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه تا رولت پخته شود سپس از روی حرارت برداشته با درب بسته کنار می گذاریم تا کمی از دما بیفتد سپس نان رولت را از تابه خارج می کنیم کاغذ را به آهستگی جدا میکنیم سپس با همان کاغذ نان را رول می کنیم کنار می گذاریم تا خنک شود خامه قنادی را فرم می دهیم سپس سپس روی خمیر را روی نان رولت از خامه میکشیم به دلخواه موز نگینی شکلات چیپسی می ریزیم نان را رول کرده بهتره که داخل یخچال نیم ساعت استراحت بدیم سپس به دلخواه پودر کاکائو باشیده و رولت را برش میزنیم نوش جان