زرده و سفیده جدا
اول سفیده رو بزنین کف کنه کله قندی بشه
سپس زرده و شکر و وانیل رو بزنین اب جوش رو کم کم اضافه کنین
تا کرمی و حجیم بشه
سفیده رو در سه مرحله به زرده اضافه کنید و دورانی هم بزنید
ارد رو در سه نوبت به تخم مرغ اضافه و با لیسک دورانی فولد کنید
کف قالب ۲۰ سانتی رو چرب و کاغذ مومی بندازین مواد کیک داخل قالب ریخته چند بار روی سطح کار بکوبید هوا خارج بشه
سپس داخل فر از گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۳۵ دقیقه پخت کنین
پنج دقیقه اخر با فرو کردن خلال دندان مرکز کیک پخت کیک رو چک کنید
نیم ساعت تو همون قالب بمونه تا خنک بشه بعد از فر خارج کنید روی توری سیمی بزارید
سپس برش بزنید و کاغذ رو جدا کنید و خامه کشی کنید
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
ارد صد گرم
شکر صد گرم
آب جوش دو ق س
بکینگ پودر یک دوم ق چ
وانیل یک هشتم ق چ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.8 / 5. شمارش آرا: 5
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی
2 دیدگاه در “کیک خامهای”
سلام برای قالب ۲۷ سانت میشه میزان مواد رو بگین
۱۰ تخم مرغی
قطر ۲۷
250 گرم ارد
250 گرم شکر
1 و ۱/۲ ق چ بکینگ
5 ق س اب جوش
1/۴ ق چ وانیل