درظرف مناسب ارد را ریخته و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا صاف و یکنواخت بشه سپس ظرف را روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مایه بجوش اید . زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط و با همزن مرتب میزنیم تاکرم رنگ بشه و کم کم به مایه شیر داغ اضافه کرده تا غلیظ شود بعد کره را ریخته از روی حرارت برداشته کمی از گرما گرفته شد خامه را اضافه میکنیم .کرم اماده است.
طرز تهیه کیک کرمدار
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده را اول میزنیم تا خوب برفی شود
زرده را با شکرو وانیل و آب گرم خوب میزنیم تا کرمی و کشدار شود روغن و شیر را اضافه میکنیم و مقداری میزنیم ارد و بکینگ پودر را دوبار الک کرده و به تناوب به مواد اضافه میکنیم
در آخر سفیده را اضافه میکنیم و به سرعت ودر یک جهت با لیسک شروع به همزدن میکنیم فقط در حد مخلوط شدن
داخل قالبمون رو کاملا با کاغذ روغنی میپوشونیم تا حدی از لبه های قالب بیرون بزنه
از مواد کیک دو سوم داخل قالب میریزیم قالبو داخل فر میزاریم درجه فر ۱۷۵ درجه به مدت بیست دقیقه بعد از فر خارج کرده کرم رو روی کیک ریخته بقیه مواد کیکو روی کرم پخش میکنیم دوباره داخل فر میره به مدت بیست دقیقه لحظه اخر زیر گریل قرار میدهیم تا سطح کیک طلایی بشه
نوش جااان