تخم مرغها را حدود یک دقیقه با همزن میزنیم
عسل را اضافه میکنیم سپس دارچین را اضافه میکنیم
میتوانید بجای دارچین از پودر هل به همان میزان استفاده کنید
روغن مایع را اضافه کرده
ارد و بکینگ پودر مخلوط شده و دو بار الک شده راداضافه کرده و با لیسک شروع به همزدن میکنیم
در اخر کورن فلکس خرد شده ( من شکلاتی ریختم) و گردو نگینی شده را اضافه میکنیم
قالب ۲۰ × ۲۰ را با روغن جامد چرب میکنیم
مواد را داخل قالب پهن کرده و سطحشو صاف میکنیم
قالب را در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰
به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار می دهیم
بعد از پخته شدن اجازه میدهیم از دما بیفتد سپس اسلایس ها را برش داده و با شکلات ذوب شده و پود پسته به دلخواه تزیین میکنیم