اول فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم
تمام مواد کیک رو نیم ساعت جلوتر از یخچال خارج کرده هم دما با محیط بشن
قالبهامونم چرب میکنیم کنار دستمون میزاریم
تخم مرغا رو با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم تا حجم بگیره و کشدار بشه
روغن و شیرم اضافه کرده و باز دو دقیقه میزنیم
همزن رو خاموش میکنیم
ارد و بکینگ پودر و نمک و جز رو با هم الک میکنیم دو مرتبه
کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم در اخر پودر فندق که بهتر تست شده باشه رو اضافه میکنیم
موادکه یکدست شد داخل قالب میریزیم
همیشه تو همه کیکا حواستون باشه یک سوم از سطح قالب باید خالی بمونه برای پف کیک
قالب رو داخل فر داغ شده طبقه وسط میزاریم
بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا کیکمون پخته و رنگ بگیره
بعد از فر درمیاریم اجازه میدیم خنک بشه
حالا سس رو اماده میکنیم
شکر را داخل تابه پهن میکنیم ترجیحا المنیوم یا استیل روی حرارت ملایم قرار میدیم به هیچ وجه بهش قاشق نمیزنیم بعد از مدتی میبینید که شکر اروم شروع به ذوب شدن میکنه فقط تابه رو حرکت میدیم تا یکدست اب بشه و رنگ بگیره
وقتی اب شد رنگ کاراملی به خودش میگیره در همین حین خامه رو اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یک سس خوشرنگ و روان بدست بیاد از رو حرارت برمیداریم من نیمی از فندق تست شده رو داخل ریختم بعد از اینکه سس خنک شد روی کیک میریزیم و مابقی فندق رو روی کیک پخش میکنیم
طعم و عطر این کیک بخاطر وجود جوز و فندق تست شده بینظیره حتما تستش کنید
طرز تست کردن فندق هم به این صورته که تابه رو روی حرارت بزارین داغ بشه فندق خام رو داخلش پهن کنی گهگاهی تابه رو تکون بدید تا همه جای فندق یکدست تست بشه بعد از چند دقیقه میبینید که عطر دلپذیری بهدمشامتون میرسه و پوسته فندق هم خشک و راحت بین انگشتان جدا میشه
نوش جااان
کپی با ذکر منبع
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر فندق یک دوم پیمانه
رنده جوز هندی یک سوم ق چ
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس
مواد لازم سس کارامل:
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه یک دوم پیمانه
فندق تست شده یک سوم پیمانه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی