نان چای قزوین

مواد لازم:

آرد ۷۵۰ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم روغن ۳۲۰ گرم نیم کره و نیم روغن جامد زرده تخم مرغ چهار عدد ماست ۱۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق چ هل یک ق س مواد رویه یک عدد تخم مرغ کامل ماست یک ق م روغن مایع یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ یک ق چ شربت بار یا عسل یک ق غ کنجد به میزان لازم
bread tea

دستور غذا

مخلوط کره و روغن و پودر قند را با همزن حدود پنج دقیقه میزنیم (بستگی به قدرت همزن دارد) باید کاملا پوک و سبک شود
سپس زرده ها را به مواد اضافه میکنیم سه دقیقه دیگر میزنیم
بکینگ پودر را با ماست مخلوط میکنیم به مواد اضافه میکنیم حدود سی ثانیه میزنیم
سپس همزن رادخاموش میکنیم
ارد را سه بار الک کرده به همراه پودر هل به مواد اضافه میکنیم
با سرانگشتان شروع به مخلوط کردن میکنیم اصلا به ورز نیازی ندارد فقط در حد مخلوط شدن
خمیر نرم و یکدستی به دست می آید .خمیر احتیاجی به استراحت ندارد
فر را روی دمای ۱۸۰ گرم میکنیم
خمیر را بین دو نایلون با وردنه باز میکنیم و با وردنه شیار دار که تو کلیپ میبینید خط بکشید و کاتر میزنیم داخل سینی با فاصله خیلی کم میچینیم
مواد رو مال رو با هم مخلوط کرده و با برس روی نان ها را رومال میزنیم دوباره از اول یکبار دیگر رومال زده (دوبار) روی خمیر کنجد میپاشیم . سینی را داخل فر به مدت ده تا ۱۵ دقیقه میگذاریم همین تایم کافی است در غیر اینصورت نانها خشک میشود
اگر در اخر تایم روی نانها طلایی نشد چند لحظه گریل بزنید تا سطح نان سرخ شود
بسیار خوشمزه و دلچسب
نوش جااان
منبع : خانم گلاور عزیز

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من