قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. تمام مواد اولیه کیک را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قراردهید تا به دمای محیط برسد.سپس همه مواد را با هم داخل کاسه همزن ریخته و با دورکند همزن برقی بزنید تا مواد مخلوط شود سپس دور همزن را تند کرده و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شود و کمی تغییر رنگ دهد . مواد آماده را داخل قالب آماده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. پس از پخت، کیک را روی توری فلزی خنک کنید
طرز تهیه کرم شکلاتی:
نشاسته ذرت، شکر و شیر را در ظرف مناسبی ریخته مخلوط کنید با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه پخته و غلیط شودسپس وخامه صبحانه را نیز اضافه کنیدو سپس از روی شعله برداشته و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود . مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
طرز تهیه ترایفل:
خامه شیرینی شده قنادی را دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد پس از فرم گرفتن پودر کاکائو را اضافه کنید.
کیک شکلاتی خنک شده را به صورت مکعبی خرد کنید و کف ظرف مورد نظر برزید روی کیک را با مقدارکرم شکلاتی بپوشاند و مقداری کمپوت گیلاس بدون هسته روی کرم بریزید و رو گیلاسها را با خامه فرم گرفته بپوشانید و این لایه ها را تکرار کنید تا ظرف پر شود. لایه رویی را با خامه فرم گرفته و گیلاس و شکلات رنده شده تزیین کنید.
این ترایفل را در لیوان به صورت تک نفره نیز می توان آماده کرد
کیک بلک فارست:
کیک رو بعد پختن و خنک شدن لایه ای برش زده با اب کمپوت گیلاس مرطوب کنید کرم شکلاتی را روی سطح کیک بکشید سپس با ماسوره یه لایه خامه بزنید لایه بعدی کیک به همون تریبب لایه بعدی در اخر دیواره ها کمی خامه کشی شده
شکلات تخته را ذوب کرده روی سطح صافی پخش کنید تقریبا که خشک شد با کمک کاردک و چاقو برشهای نامنظم بزنید و به دیواره کیک بچسبانید سطح کیکم با برشهای شکلات و خامه و کمپوت گیلاس تزیین کنید
زهرا خورسند
مواد لازم:
آرد: 150 گرم
پودر کاکائو: 25 گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر: 125 میلی لیتر( 1/2پیمانه)
کره ذوب شده 100 گرم
شکر: 120 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
مواد لازم کرم شکلاتی:
نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری
شکر 100گرم
شیر 360میلی لیتر (یک و 1/2 پیمانه)
خامه صبحانه 250 گرم
شکلات شیری یا تلخ 240 گرم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی