مرغ تکه ای ۵۰۰ گرم
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
اب غوره چهار قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پیاز یک عدد درشت
سیر یک حبه
طرز تهیه :
تکه های مرغ به همراه پیاز و سیر و زردچوبه و فلفل تفت میخورن تا سبک بشه و کاملا رنگ بگیرن ولی سرخ نشن در اخر اب غوره و نمک و اب اضافه میشه در حدی که روی مرغ رو بپوشونه بعد حدود ۴۵ دقیقه تاریکساعت مرغ پخته و خورشت جا میفته ابش کم باشه تیست ترشی و یکم تند باشه در صورت تمایل
اواخر پخت یکم زعفران بزنین که من پیشنهاد نمیدم
نوش جاان