مواد لازم:

ترکیب سینه و ران مرغ 300گرم مغز نان باگت (یک نان) پیاز یک عدد درشت سیر دو حبه گشنیز ساتوری سه قاشق نمک .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز
Wooden barbecue

دستور غذا

ران وسینه را چرخ میکنیم
گشنیز و مغز نان باگد خیس را اضافه میکنیم
نمک و ادویه اضافه میکنیم
پیاز خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون
در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه
داخل تابه کمی روغن بریزید داغ بشه
از مواد مرغ اندازه گردو برداشته دو سیخ چوبی بگیرید
با دست بهش فرم بدید داخل روغن داخ با حرارت ملایم دو سمتش رو سرخ کنید
هم با پلو و هم با نان میتونین سرو کنین
من با نون تافتونی که خودم پختم سرو کردم
نوش جان
بسیار بسیار کباب نرم .ترد و ابدار و خوشمزیه حتما درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرین

نکات:
بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + نوزده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من