ابتدا برنج ولپه را پخته وآبکش میکنیم
برگ مو راشسته و به مدت پنج دقیقه بلانچ میکنیم ( شوک اب گرم و سرد) سپس آبکش میکنیم میگذاریم کاملا خنک شود.سپس گوشت پیاز داغ ورب را با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم . نمک و ادویه اضافه کرده وقتی کاملا تفت خورد از رو حرارت بر میداریم. خنک که شد برنج ابکش خنک و سبزی و لپه پخته رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
از مواد داخل برگ ریخته و دو طرف رو جمع کرده و لول میکنیم
داخل فلفل هم قسمت بالای فلفل رو میبریم و دانه ها را خارج کرده از مواد داخلش پر میکنیم
گوجه هم بخ همین صورت قسمت بالای گوجه را بریده و گوشته گوجه راخارج کرده از مواد داخلش پر میکنیم و قسمت جدا شده رو دوباره سر جایش میگذاریم
سس را اماده میکنیم سرکه رو شکرو اب و روغن را حل میکنیم چند تا الو داخلش می اندازیم من گوجه سبزم چندتا ریختم
داخل قابلمه را با برگ میپوشانیم
برگها را کنار هم و فشرده میچینیم در انتها سس را ریخته یه جسم سنگین من بشقاب چینی استفاده کردم روی دلمه ها قرار میدهیم روی حرارت گذاشته به محض جوش امدن شعله را کم کرده تا پخته شود حدود ۴۰ دقیقه
ففلها و گوجه ها را هم داخل قابلمه کنار هم میچینیم روی هم انباشه نباشه کنار هم چیده بشه هم میتونین سس سرکه بزنین زا اینکه سس گوجه درست کنین
مخلوط پیاز داغ و رب و و اب کمی سرکه و الو و روغن و اب روی سطح دلمه ریخته به محض جوش حرارت رو خاموش میکنیم
نوش جان
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
برنج ابکش شده یک پیمانه
لپه پخته شده یک دوم
سبزی دلمه یک پیمانه
برگ مو ظریف به میزان لازم
فلفل دلمه و گوجه به میزان لازم
ادویه شامل نمک فلفل زرد چوبه به میزان لازم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
مواد سس دلمه:
سرکه یک سوم پیمانه
آب دوسوم پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
شکر دوقاشق غذا خوری
آلو بخارا چند عدد
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی