تمام رمز و رازهای یه تهچین استاندارد رو بهت میگم
حتما سیو کن و تا اخر این پست رو ببین
یه تهچین درجه یک حتی اگر قر و ارتفاع زیادی داشته باشه نباید متلاشی بشه
بیس و پی کار خیلی مهمه
چیکار کنیم تهچین منسجم بمونه
حتما از ترکیب زرده و سفیده استفاده بشه
مایه تچین شل نباشه
چیکار کنیم تهچین بوی تخم مرغ نده
حتما تخم مرغ رو با زعفران اینقدر هم بزنین از لختگی در بیاد کمی هم حجم بگیره
تو تهچین سنتی مرغ از گلاب و هل هم استفاده میشه
اما تو این تهچین کاربرد نداره
قابلمه یا قالب حتماااا باید نچسب باشه وگرنه
میچسبه به قالب
برنج تهچین یکم دون تر باید ابکش بشه
وگرنه تهچین خمیر میشه
برنج حتما خنک بشه بعد به مایه تخم مرغی اضافه بشه وگرنه تخم مرغ نیم پخت و ماست میبره
ماست حتمااا پرچرب بدون ذره ای اب باشه
وگرنه ماست اب میندازه و تهچین خمیر میشه
تهچین گوشت و اسفناج
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم پاک کرده
برنج دو پیمانه
زعفران به میزان لازم
اب نارنج دو ق غ
گردو نگینی دو ق غ
نمک و فلفل و پودر پیاز و پودر سیر به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
ماست پر چرب یک لیوان
روغن مایع ۵ ق غ
کره حیوانی ۵۰ گرم دمای محیط
پیاز یک عدد درشت
طرز تهیه :
پیاز رو خرد کرده با کمی روغن در حد طلایی سرخ میکنیم گوشت رو اضافه میکنیم تفت میدیم ادویه و نمک میزنیم
درب طرف رو میزاریم نیم ساعت بپزه
اسفناج رو اضافه نیکنیم درب تابه میزاریم اب اسفناج کشیده بشه ادویه و نمک و اب نارنج و گردو میریزیم تفت میدیم در حدی که هیچ ابی داخل تابه نباشه
برنج رو دون ابکش میکنیم میزاریم خنک بشه
تخم مرع و با کمی زعفران میزنیم بوی زحم گرفته بشه بعد ماست و ادویه اضافه کرده بعددکره و روغن در اخر برنج رو کم کم اضافه میکنیم اگر نیاز بود زعفران میریزیم
هم داخل قابلامه هم تابه دیواره دار هم قالب
میتونین تهچین درست کنین
حتمااا نچسب باشه
قالب رو چرب کردم نصف برنج فشرده میکنیم از،مواد مرکز میریزیم فشرده میکنیم دوباره برنج و سطحشو فیکس میکنیم درشو میزاریم
هم داخل فر هم روی شعله مستقیم میتونیم پخت کنیم با حرارت ملایم بسته به قطر و سایز تهچین بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم اماده میشه
حتما سطح برنج سفت شده باشه.