پیاز داغ کنین یکم زردچوبه بزنین
گوشت رو اضافه کنین خوب سرخ کنین یکم زردچوبه و فلفل و دارچین بزنین
اب بریزین تو زود پز بعد سوت یک ساعت پخت کنین
لوبیا رو تفت بدین رب رو اضافه کنین تفت بدین ادویه ها اضافه بشن خوب تفت بدین بعد گوشت پخته شده یکم اب گوشت در حدی که رب باز بشه
بزارین حسابی ریز جوش بزنه و طعمها به خورد هم برن و اب مواد کشیده بشه
اصلا نباید اب داشته باشه درراخر زعفران دم کرده اضافه بشه
برنج رو که از قبل خیس کردید با نمک و با رو حرارت بزارین جوش بیاد
کف روشو بردارین
یکم دون تر برش دارین که مواد باعث کرم شدن لوبیا پلو نشه
بعد ابکش ته دیگ مورد نظر رو بزارین
مواد لابلا بریزین در اخر یکم زعفران دم بزارین اواسط کم چند تا تیکه کره یا روغن محلی بندازین رو بزنج
بهبههههههه
تهچین لوبیا پلو
تخم مرغ یک عدد
ماست پر چرب یک سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
مواد لوبیا پلو کاملا خشک بدون اب و روغن
برنج ابکشی شده دو نیم لیوان
تخم مرغ رو با نمک و فلفل کمی بزنید از لختگی در بیاد
بهش ماست و روغن و زعفران رو اضافه کنین
یکدست شد برنج سرد ابکشی رو اضافه کنین
خوب هم بزنین
کف قالب رو چرب کنین نصف مواد رو کف قالب پرس کنین مواد لوبیا پلو رو مرکز قاب رو برنج بریزین دوباره از بقیه برنج روی مواد بریزین و خوب پرس کنین
روی قالب رو فویل بکشین
به دو روش میتونین پخت کنین
هم روی حرارت مسقیم با شعله پخش کن
هم داخل فر با درجه ۲۰۰ به مدت یک ساعت
حتما این دستور رو سیو کنین
نوش جان