سیب زمینیها رو میپزیم پوست میگیزیم اون دو عدد رو رنده ریز میکنیم به همراه استاک مرغ روی حرارت میگذاریم کاملا نرم و یکدست و کرمی بشه سپس هویج را رنده ریز کرده قارچم اسلایس کرده به همراه جعفری و نمک و ادویه به مواد اضافه میکنیم
سبزیجات که نرم شدن و سوپ سفت شد شیر را کم کم اصافه میکنیم تا غلظت سوپمون بدست بیاد . در این مرحله سیب زمینیهای ریزمونو پوست گرفته و درسته داخل سوپ میندازیم بعد از اینکه سوپ جا افتاد از رودحرارت برداشته و خامه و پنیر پارمزان را اضافه میکنیم
و داخل ظرف سرو میکشیم
پ ن : میتونید خامه را حفظ کنید
بجای استاک مرغ میتوانید از استاک گوشت یا سبزیجات استفاده کنید
بسیار لطیف و خوشمزه است حتمااا تست کنید
سیر
برگ ریحان یا برگ گشنیز یادجعفری
نان فرانسوی حلقه شده
پنیر پیتزا
سیر را رنده سپس خمیر کرده به همراه سبزی میکسو روغن زیتون رو روی سطح نون میمالیم روشو پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر داغ قرار میدهیم به مدت پنج دقیقه تا سطح پنیر طلایی شود
این نون کنار انواع سوپ بسیااار دلچسبه