سوپ سیب‌زمینی و نان

مواد لازم:

سیب زمینی دو عدد متوسط استاک مرغ دو لیوان هویج یک عدد کوچک قارچ چهار عدد گشنیز یا جعفری چاپ شده سه ق غ خامه یک ق غ پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه نمک و فلفل سیاه و اب لیمو به میزان لازم سیب زمینی ریز به تعداد نفرات نان سیر سیر برگ ریحان یا برگ گشنیز یادجعفری نان فرانسوی حلقه شده پنیر پیتزا
Potato soup

دستور غذا

سیب زمینیها رو میپزیم پوست میگیزیم اون دو عدد رو رنده ریز میکنیم به همراه استاک مرغ روی حرارت میگذاریم کاملا نرم و یکدست و کرمی بشه سپس هویج را رنده ریز کرده قارچم اسلایس کرده به همراه جعفری و نمک و ادویه به مواد اضافه میکنیم
سبزیجات که نرم شدن و سوپ سفت شد شیر را کم کم اصافه میکنیم تا غلظت سوپمون بدست بیاد . در این مرحله سیب زمینیهای ریزمونو پوست گرفته و درسته داخل سوپ میندازیم بعد از اینکه سوپ جا افتاد از رودحرارت برداشته و خامه و پنیر پارمزان را اضافه میکنیم
و داخل ظرف سرو میکشیم
پ ن : میتونید خامه را حفظ کنید
بجای استاک مرغ میتوانید از استاک گوشت یا سبزیجات استفاده کنید
بسیار لطیف و خوشمزه است حتمااا تست کنید

سیر
برگ ریحان یا برگ گشنیز یادجعفری
نان فرانسوی حلقه شده
پنیر پیتزا
سیر را رنده سپس خمیر کرده به همراه سبزی میکسو روغن زیتون رو روی سطح نون میمالیم روشو پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر داغ قرار میدهیم به مدت پنج دقیقه تا سطح پنیر طلایی شود
این نون کنار انواع سوپ بسیااار دلچسبه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من