پیاز را نگینی در حد طلایی سرخ کنید سینه مرغ را با پیاز تفت دهید سیر و یک عدد هویج ،نمک و فلفل و زردچوبه اضافه شود سپس مقداری اب ولرم اضافه کنید اجازه بدید سینه حسابی پخت بشه زعفران حل شده اضافه کنید در اخر پخت نهایتا یک لیوان اب مرغ زعفرانی داشته باشید.
برنج رو از دو ساعت قبل خیس کنید
روی حرارت بزارید میزان اب رو بر حسب آبکشی محاسبه کنید طوری که برنج کاملا شناور باشد حدود شش برابر برنج نمک اضافه کنید یک قاشق روغن به اب برنج اضافه کنید یک دقیقه پایانی که خواستید برنج آبکش کنید رشته رو اضافه کنیید یکی دو دور هم بزنید و بعد یک دقیقه ابکش کنید .تهدیگ مورد نظر رو بندازید یا نه تهدیگ خود برنج و رشته بسیاار لذیذه
برنج رو داخل قابلمه ریخته دم میگذاریم در اخر کمی روغن محلی داغ روی برنج دررصورت تمایل میریزیم
دو عدد هویج درشت رو خلال خیلی باریک کنید من با رنده مخصوص خلال خیلی نازک کردم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
مرغ رو ریش ریش درشت میکنیم
به همراه برنج زعفرانی و هویج سرخ شده روی برنج میدهیم کنارشم آب مرغ زعفرانی
نکته:
حتما برنج و رشته در اب شناور باشد
روغن حتما در اب برنج و رشته اضافه شود
رشته حتما در یک دقیقه اخر اضافه شود و ابکش شود