خورشت بامیه عربی

مواد لازم:

گوشت سردست گوسفند یا مغزران گوساله ۵۰۰ گرم قیمه ای خرد شده بامیه ۶۰۰ گرم رب گوجه ۲۰۰ گرم عصاره تمبرهندی ۱۰۰ گرم گرد لیمو یک قاشق جایخوری سیر ساطوری سه حبه پیاز ساطوری ۳۰۰ گرم زردچوبه یک ق چ نمک و فلفل سیاه گشنیز ساطوری ۵۰ گرم چوب دارچین یک تکه
Okra stew1

دستور غذا

پیاز را در حد طلایی سرخ کنید گوشت را اضافه کرده تفت دهید زردچوبه اضافه کرده کمی تفت داده اب اضافه کتزد تا گوشت بپزد حدود دو ساعت
رب را داخل کمی روغن تفت داده به همراه عصاره تمبرهندی به خورشت اضافه کنید در اواخر پخت نمک و چوب دارچین و فلفل اضافه کنید همینطور گرد لیمو در صورت تمایل اگر خیلی ترش دوست دارید اگر نه حذف کنید چون تمبرهندی ترشی لازم را به خورشت میدهد
بامیه ها را داخل تابه بادمقدار کمی روغن با حرارت متوسط تفت داده تا خامی ان گرفته ووکمی نرم شود
در بیست دقیقه اخر بامیه ها را به خورشت اضافه کنید همینطور گشنیز ساتوری تیست نمک بگیرید خورشت که جا افتاد چوب دارچین را خارج حرارت را خاموش کنید
پ.ن این خورشت همانند قیمه کاملا جاافتاده و غلیظ میباشد
رنگ خورشت زرشکی
طعم تمبرهندی کاملا باید حس شود
حتمااا این تیست از خورشت بامیه را امتحان کنید عاشقش میشید

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من