پیاز را در حد طلایی سرخ کنید گوشت را اضافه کرده تفت دهید زردچوبه اضافه کرده کمی تفت داده اب اضافه کتزد تا گوشت بپزد حدود دو ساعت
رب را داخل کمی روغن تفت داده به همراه عصاره تمبرهندی به خورشت اضافه کنید در اواخر پخت نمک و چوب دارچین و فلفل اضافه کنید همینطور گرد لیمو در صورت تمایل اگر خیلی ترش دوست دارید اگر نه حذف کنید چون تمبرهندی ترشی لازم را به خورشت میدهد
بامیه ها را داخل تابه بادمقدار کمی روغن با حرارت متوسط تفت داده تا خامی ان گرفته ووکمی نرم شود
در بیست دقیقه اخر بامیه ها را به خورشت اضافه کنید همینطور گشنیز ساتوری تیست نمک بگیرید خورشت که جا افتاد چوب دارچین را خارج حرارت را خاموش کنید
پ.ن این خورشت همانند قیمه کاملا جاافتاده و غلیظ میباشد
رنگ خورشت زرشکی
طعم تمبرهندی کاملا باید حس شود
حتمااا این تیست از خورشت بامیه را امتحان کنید عاشقش میشید