مواد لازم:

یک کیلو گوشت میخوایم ۳۰۰ گرم قلوه گاه گوساله ۳۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند ۴۰۰ گرم ران گوسفند ۳۰۰ گرم تفاله پیاز نمک ۱۳ گرم فلفل سیاه ۲ گرم
Kababeasoone2

دستور غذا

گوشت سرد فریزری دو بار چرخ بشه

پیاز رنده متوسط بشه ۷۰ درصد ابشو بگیر به گوشت سرددد اضافه کن نمک و فلفل بزن ۳ دقیقه ورز بده از دنده ریز از چرخ رد کن دوباره ۳ دقیقه ورز بده

گوشت نباید گرم بشه ! تو یخچال دو ساعت بزار بعد منقل روشن کن یه کاسه اب گرم کنار دستت باشه چونه بگیر و به سیخ بکش دستت رو تو اب گرم بزن تا راحت بتونی سیخ بگیری گرمای اب سردی چربی گوشت کمک میکنه گوشت به سیخ بچسبه. منقل داغ شد سیخ رو بچین یک دقیقه اول سیخ رو تند تند بچرخون گوشت بسته بشه حرارت بالا باشه اشک کباب دراومد حرارت کم بشه تا مغز پخت بشه

 

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.9 / 5. شمارش آرا: 16

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من