کباب چنجه کل نکته اش به نوع گوشتشه که باید صحیح انتخاب بشه که در نهایت یه کباب ترد و چرب و نرم و ابدار داشته باشین صدالبته نحوه پخت هم خیلی مهمه که اب میان بافتی گوشت حین پخت حفظ بشه
من دستور کباب چنجه رو با دو مرینیت ساده و ترش بهتون آموزش میدم
رگ و ریشه و لثه گوشت رو باید بگیرین چون پخته نمیشه و زیر دندون میاد
گوشت رو دو بند انگشت خرد کنین
مواد ها و به گوشت بزنین و خوب ماساژ بدین بجز نمک نمک رو یکساعت قبل اینکه کباب کنین به گوشت بزنین
بعد روی گوشتو بپوشونین نصف روز یا ۸ ساعت استراحت بدین
دنبه هت رو ریز خرد کنین جدا به سیخ بکشین
گوشتها رو به سیخ بکشین خیلی به هم نچسبونین
زغال رو سرخ کنین
یا باربیکیو رو داغ کنین
سیخ ها رو روی آتیش بزارین
حرارت بالا باشه سیخ رو هر ده ثانیه بچرخونین تا گوشت بسته بشه
این تکنیک اجازه نمیده اب میان بافتی گوشت خارج بشه
اگر رو ذغاله اولش یه باد تند بزنین گوشت بسته شد دیگه باد نزنین هر چند ثانیه بچرخونین
منقل گازی شعله چند ثانیه اول بالا باشه گوشت بسته بشه بعد حرارت رو متوسط رو به کم کنین گوشت مغز پخت بشه هر چند ثانیه سیخو بچرخونین
حواستون باشه تو کباب ترش بخاطر وجود گردو و سبزی سریع تیره میشه حرارت پایین تر باشه
اصلاباد نزنین
در اخر تو قابلمه تون یه قالب کره ۵۰ گرمی کمی اب زعفرون و سماق بریزین کباب رو داخلش بریزین تکون بدین سس به خو دش بره
نوش جااان