گوشت رو دو بار چرخ کنین
پیاز رنده ریز بشه ابشو خوب بگیرین ولی خییلی خشک نه
پیاز و نمک و فلفل رو مخلوط یبار دیده باددنده ریز اززچرخ رد کنین
دو ساعت توویخچال استراحت بدین کاملا سرددد بشه
باربیکیو رو روشن کنین داغ بشه
سیخ کوبیده باید خشک و تمیز باشه
از اب پیاز،باقیمانده و یکم اب گرم اب دست درست میکنیم
کره اب شده و سماق اب پیاز رو با هم مخلوط میکنیم زعفران هم میتونین بزنین
از گوشت اتدازه یه نارنگی بردارید تو دست شکل دوک در بیارید
به سیخ بکشید
میتونین برای جذابیتش یکم دلمه رنگی چاپ شده روشون بریزین
سیخ رو سریع رو اتیش تند بزارین هررسه چهار ثانیه سیخ رو بچرخونین
در حدی که چربی کباب بزنه بیرون
وقتی گوشت بسته شد و خودشو گرفت حرارت رو متوسط میزاریم هر یک دقیقه سیخ رو میچرنیم تا خوب مغز پخت بشه
نکات :
حرارت اولیه بالا باشه
گوشت بسته شد حرارت متوسط
حواستون باشه کباب خشک نشه
قبل کشیدن روشون سس کره بزنین و بعد تو ظرف بکشین
نوش حان