گوشت قرمز رو با یک عدد پیاز و یک حبه سیر و مقداری فلفل دلمه قرمز یا همون پاپریکا و فلفل سبز دلمه از چرخ گوشت رد میکنیم
اب زعفران و نمک و فلفل سیاه و سماق و پودر نان میزنیم خوب ورز میدیم داخل ظرف در دار میزاریم و میره یخچال چند ساعت حد اقل دو ساعت استراحت کنه
طرز تهیه :
کف تابه رو کمی چرب کنید از مواد داخل تابه پهن کنید در تابه رو بزارید اگه گوشتتون کم چرب باشه خیلی جمع نمیشه گوشت اب میندازه و میپزه در اواسط پخت اب گوشتو جمع کردم دوباره در تابه رو گذاشتم تا کباب بپزه و سرخ شه سپس سمت بعد . سس گوشتم همراه کباب با چلو سرو میشه
نوش جااان