مواد لازم:

بادمجان قلمی کوچک چهار عدد گردو میکس شده دویست پنجاه گرم سبزی مخصوص این غذا دویست گرم ( چوچاق.خالواش.نعنا.گشنیز.جعفزی.تره. برگ سیر.ریحان سبز و بنفش) رب انار و الوچه یک ق غ سیر دو حبه رنده شده پیاز رنده شده یک عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک و فلفل به میزان لازم

دستور غذا

بادمجانها رو پوست کنده کلاهک باقی بماندیه برش سر تا سر نسبتا عمیق به بادمجان میدهیم ولی قطع نشه درسته بمونه
نمک میزنیم چند ساعت بمونه تا تلخیشو پس بده
در این فاصله سبزی میکس شده سیر و پیاز رنده شده رو تفت میدیم بعد گردو میکس شده و اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنم در اخر رب انارو الوچه رو اضافا میکنم خیلی کم اب میریزیم در حد اینکه ربها به خورد مواد برود . مواد کاملا سفت و غلیظ باید باشه
بادمجانها رو سرخ میکنیم
از مواد اماده داخل شکم باد مجان میریزیم
گوجه ها دو کف تابه حلقه ای برش میزنیم و میچینیم از مواد سبزی کمی روی گوجه ها میریزیم با دمجانهای پر شده رو روی گوجه ها میچینیم روی حرارت ملایم را در بسته میزا رزم بپزه حدود نزم ساعت تا چهل دقیقه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من