سبزی پلو و بیخس کردن ماهی

مواد لازم:

سبزی پلو شامل: شوید ، تره،گشنیز،جعفری، کمی شنبلیله سیر تازه و برگ سیر ماهی قزل آلا
fiash pilaf

دستور غذا

برنج رو از قبل یک ستعت خیس میکنیم
سبزی رو ریز خرد داخل داخل برنج خیس خورده میریزیم
یه قاشق روغن اضافه میکنیم و کمی نمک
بصورت کته دم میزاریم
چون سبزی تازه است و ابداره حواستون باشه اب برنج رو زیاد اضافه نکنین
از سبزی خشک یا شوید خشک هم میتونین استفاده کنین یه بوته سیر خام هم کنار شوید پلو بزارین تا عطر دلپذیری به پلو بده
#ماهی
من ماهی قزل آلا انتخاب کردم ادویه بهش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زنجبیل و پیاز خلال یکساعت مرینیت کردم
از قابلمه (حتماا نچسب )برای سرخ کردن ماهی استفاده کردم بخاطر اینکه پرش روغن گاز و اطراف رو چرب نکنه روغن در حدی که نیمی از ماهی در روغن غوطه باشه روغن هم حتما داغ باشه بعد که ماهی رو انداختین حرارت رو متوسط کنین
تا ماهی مغز پخت بشه سمت بعدشم سرخ میکنیم
اگر ماهی قزل تازه صید بود میتونین بدون روکش ارد براحتی سرخ کنین
دررغیر اینصورت مقداری ارد سفید رو داخل از همون ادویه های ماهی و نمک بریزید دو سمت ماهی رو داخل ارد بزنید ارد اضافه رو بتکونید بعد داخل روغن بندازین با این روش دیگه بافت ماهی منسجم میشه و وا نمیره برای چاشنی هم من از
رب نارج یا آب نارنج استفاده میکنم
بهبه چه شود

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.8 / 5. شمارش آرا: 6

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 12 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من