مواد لازم:

برنج 3پیمانه لپه باقالی یک و نیم تا دو پیمانه اگر بیشتر دوست دارین پیاز یدونه درشت نمک و فلفل و زرد چوبه . میزان زردچوبه کمی زیاد باشه رنگ پلو باید زرد بشه کره و روغن به میزان لازم
dampokhtak

دستور غذا

لپه باقالی رو خیس میکنیم به مدت نیم ساعت
برنج رو شسته و با مقداری اب و نمک خیس میکنیم به مدت دو ساعت
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه بارمقداری روغن سرخ میکنیم بعد زردچوبه رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی گرفته بشه و عطرش بلند بشه
یه تیکه کوچیک کره میندازیم لپه باقالی رو اضافه کرده و خوب تفت داده تا بوی خامی از بین بره
سپس مقداری اب اضافه کرده به مدت ۱۵ دقیقه جوش بخوره نیم پز بشه
بعد برنج رو اضافه میکنیم اب رو نمک رو اندازه میکنیم کمی فلفل سیاه میزنیم
در دیگ رو میزاریم
تا اب برنج کشیده بشه
چند تا تیکه کره روی سطح برنج پخش میکنیم
شعله رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد
به تعداد هر نفر یه نیمرو ذرست میکنیم و کنار دمپختک با ترشی سرو میکنیم
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من