کباب بادنجان چیه؟؟؟
ترکیب بادنجان دودی و گوشت و پیاز و پاپریکای دودی فوق العاده طعم این کباب رو خاص میکنه
این کباب جزو کباب های ملل هست مدلهای مختلفی درست میشه و خیلی پرطرفداره👌
من به شیوه خودم درستش کردم
به شما هم پیشنهاد میکنم حتما تست کنین👌
طرز تهیه
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با ۱۰۰ گرم بادنجان کبابی و ساطوری
۱۰۰ گرم تفاله پیاز و نمک و فلفل سیاه و پاپریکای دودی و پودر پیاز خوب ترکیب کنین
داخل یخچال یکساعت استراحت بدین
هم میتونین بصورت یک تکه داخل تابه تفلون پهن کنید
هم با دست فرم کباب بدین
هم به سیخ های کوچک بکشید با حرارت ملایم دو سمتشو سرخ کنین
بخاطر وجود بادنجان حتما حرارت پایین باشه تا نسوزه
در کنارش گوجه سرخ شده و کته و ربحان خیییلی میچسبه
نوش جان 🥰