مرغ زغالی استرالیایی

مواد لازم:

مواد لازم جوجه یا مرغ کوچک به وزن ۹۰۰ تا یک و صد مواد مرینت: سرکه سفید و سرکه قرمز از هر کدوم نصف استکان باریک سویا سس دو ق غ روغن زیتون دو ق غ رزماری تازه یا خشک یک شاخه کوچک آویشن تازه دو شاخه یا پودر اویشن یک ق مریاخوری پودر پاپریکا یک ق مربا خوری سیر له شده یک ق مرباخوری رب فلفل یک ق چ نمک و فلفل سیاه
Charcoal Chicken

دستور غذا

پوست مرغو تمیز میشوییم داخل شکمشو تمیز میکنیم از پشت کمر مرغ از پایین تا کمر شروع به بریدن میکنیم یک سانت دیگه جدا کرده تا بالا برش میزنیم ینی ستون فقرات رو کلا برش میزنین بعد با کمک کف دست رو قفسه سینه مرغ فشار میدیم تا سینه تخت بشه
اگه احتیاج به شستن داره دوباره میشوریم بعد با نمک و فلفل مزه دار میکنیم
حالا سس رو اماده میکنیم
تمام مواد ذکر شده رو داخل میکسر میریزیم تا یکدست بشه بعد کل بدن مرغو با این سس مزه دار میکنیم حدود هشت ساعت تو این مواد بمونه
طریقه پخت این مرغ روی زغال یا باربیکیو هست
مرغو روی توری دوطرفه پهن کرده قفلشو ببندین روی زغال کم و با فاصله زیاد طبخ میکنین
زمان زیادی میبره باید حوصله به خرج بدین تا مغز پخت بشه به هیچ وجه زغالو باد نزنین مگر در حال خاموش شدن
در حین پخت از سس روی مرغو با برس میکشیم تا مزه بگیره
من چون امکانش برام نبود تو فر کبابش کردم
فقط اینم تایم زیادی میبره
روش دیگه هم طبق معموله که داخل ظرف بزارین روشو فویل بکشین
درجه ۱۹۰ به مدت دو ساعت
نشانه پخت وقتی خلال دندان را عمیق داخل گوشت فرو میکنین آب پس نده و براحتی خارج بشه
طعم این مرغ بینظیره حتما این طعم جدیدو امتحان کنید
فقط حتما به سایز مرغ توجه کنین اگر درشت انتخاب کنین نتیجه مطلوب نمیگیرین
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 15 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من