فیله مرغ را از وسط به دو نیم کنید
یا سینه مرغ را نواری ببرید
با سبزی و گردو و رب انار و الوچه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته سه ساعت استراحت بدید
بعد استراحت به دو روش میتونین طبخ کنید
به سیخ بکشید و روی اتش کباب کنید در این روش حرارت کم باشه و اصلا باد نزنین بخاطر وجود گردو سطح گوشت میسوزه و مغزش خام میمونه
روش دیگر
داخل تابه چدن یا تفلون را کمی چرب کنید جوجه ترشا رو داخل سیب چوبی فرو کنید و داخل تابه بچینید با حرارت متوسط سرخ کنید
و به همراه چلو سرو کنید
پ.ن: حتما از سینه یا ترجیحا فیله استفاده کنید چون سریع پخته میشوند
از گوشت فیله گوسفند با همین مواد مرینیت میتونین کباب ترش درست کنید
نوش جاااان