گوشت رو قرمه ای خرد میکنیم
پیاز را خلالی کرده و تفت میدهیم طلایی که شد گوشت را به آن اضافه میکنیم فلفل و زردچوبه میزنیم گوشت کاملا تفت بخورد دررحدی که رنگش تغییر کند و پیاز کاراملی شود اب جوش به گوشت اضافه میکنیم اجازه میدهیم نیم پخت شود حدود یک ساعت
سبزیها رو کاملا سرخ میکنیم در آخر سبزی قرمه را اضافه کرده و با هم یه تفت بخورد
ساقه ها را هم خرد کرده داخل قابلمه با در بسته ریخته تا اب پس بدهد و نیم پز شود با سبزی مخلوط کرده و کاملا تفت می دهیم
بعد یکساعت سبزی را به گوشت اضافه میکنیم
نمک و اب یا رب نارنج را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد و گوشت کاملا پخته شود . سپس همراه پلو سرو میکنیم
نوش جان