مربا و دمنوش به

مواد لازم:

به پوست کنده و خرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب تا حدی که رو به رو بپوشاند چوب دارچین یک عدد دو فنجان دمنوش : چهار برش نارک به چند عدد برگ به لیمو یک عدد چوب دارچین و یه تکه شاخ نبات
Jam and tea

دستور غذا

به رو بعد پوست گرفتن خرد کنید سپس شکرمال کنید سه ساعت بزارید بمونه بعد اب اضافه کرده و رو حرارت برارید به محض جوش امدن آب حرارت رو کم کنید و رو شعله پخش کن بزارید
بهتره از دمکنی استفاده کنید
حدود سه تا چهار ساعت طول میکشه تا مربا اماده بشه مربا که رنگ گرفت و غلیظ شد از رو حرارت برمیدارید
بهتره از قابلمه مسی یا لعابی برای پخت این مربا استفاده کنید .
نکش جااان

طرز تهیه دمنوش به لیمو و دارچین

برای تهیه دو فنجان دمنوش :

چهار برش نارک به چند عدد برگ به لیمو
یک عدد چوب دارچین و یه تکه شاخ نبات رو با
دو فنجان اب داخل قوری میریزم و دم میگذاریم
بعد یکساعت دمنوش اماده میل کردن است

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من