به رو بعد پوست گرفتن خرد کنید سپس شکرمال کنید سه ساعت بزارید بمونه بعد اب اضافه کرده و رو حرارت برارید به محض جوش امدن آب حرارت رو کم کنید و رو شعله پخش کن بزارید
بهتره از دمکنی استفاده کنید
حدود سه تا چهار ساعت طول میکشه تا مربا اماده بشه مربا که رنگ گرفت و غلیظ شد از رو حرارت برمیدارید
بهتره از قابلمه مسی یا لعابی برای پخت این مربا استفاده کنید .
نکش جااان
طرز تهیه دمنوش به لیمو و دارچین
برای تهیه دو فنجان دمنوش :
چهار برش نارک به چند عدد برگ به لیمو
یک عدد چوب دارچین و یه تکه شاخ نبات رو با
دو فنجان اب داخل قوری میریزم و دم میگذاریم
بعد یکساعت دمنوش اماده میل کردن است