به دو روش میتونین درست کنید، اول اینکه داخل قابلمه دو سه برابر حجم زردآلو اب ریخته و جوش بیارین زردآلو رو بعد هسته گیزی داخل اب جوش سه تا چهار دقیقه بجوشونین بعد ابکش کنین ( شوک) بعد پوستشو بگیرین و داخل میکسر میکس کنین به همراه شکر روی حرارت بزارین تا بجوشه حرارت رو ملایم کنید تا قوام بیاد حدود بیست دقیقه در آخر ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط و بنماری میکنیم و به مارمالاد اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه که خوب غلظت پیدا کرد از رو حرارت برمیداریم وانیل میزنیم اجازه میدیم خنک بشه داخل شیشه دربسته د یخچال نگهداری میکنیم
بسیار خوشمزه ودمطبوع ومناسب انواع دسر کیک وچیز کیک هست
روش دوم بعد هسته گیری زردالوو شکر و یک لیوان آب روی حرارت گذاشته پخته که شد میکس میکنیم و دوباره رو حرارت تا به غلظت برسه و ژلاتین حل شده میزنیم در اخر وانیل
مربا زرد آلو :
مربل هم به همین شکله فقط دیگه میکس نمیشه ینی بعد هسته گیری با شکر و یک لیوان اب مخلوط میشه روی حرارت گذاشته بعد جوش اجازه میدیم با حرارت ملایم زردآلو اب پس بده و شکر داخلش حل بشه در اخر کار وانیل اضافه میکنیم
مواد لازم:
زردآلو کاملا رسیده 1کیلو
شکر بین 800 تا 900 گرم بستگی به شیرینی زردآلو داره
وانیل یک چهارم ق چ
پودر ژلاتین برایدمارمالاد یک ق غ
اب یک لیوان
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی