داخل شکم جوجه رو خالی کنید چربی دور دنبالیچهو دور گردن رو جدا کنید پوست رو جدا نکنین
بزارید ابش بره خشکش کنین
پیاز و فلفل دلمه رو خلالی کنین
نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنین همینطور اب لیمو تازه حسابی چنگ بزنین عصاره فلفل و پیاز خارج بشه و پیاز لخت بشه
جوجه ها رو با پیاز و فلفل ادویه مزه دار کنید خوب ماساژ بدید از مواد داخل شکم جوجه بریزین
روی جوجه رو سلفون بکشید چهار تا هشت ساعت زمان بدید طعم دار بشه
داخل دیگی به گنجایش جوجه ها ترکیب کره حیوانی ترجیحااا
و روغن بطور مساوی بریزین با حرارت ملایم بزارین داغ بشه
حرارت حتما ملایم باشه
داخل تابه دیواره دار یا قابلمه کمی روغن بریزین بزارین داغ بشه جوجه های طعم گرفته رو داخل روغن داغ با حرارت بالا سرخ کنین
حرارت حتما بالا باشه تا مرغ سریع خودشو ببنده و روغن جذب نکنه و
اب میان بافتیش حفظ بشه
کل سطح جوجه که رنگ گرفت داخل حمام روغن و کره میندازیم
جوجه ها باید داخل روغن غوطه ور باشن
حرارت به هیچ وجه بالا نباشه خیلی کم کم نباشه
روی در قابلمه دمکنی بکشید و جوجه ها رو دم بزارید
بین یک و نیم تا دو ساعت تایم پخت کامل بعد ۴۵ دقیقه جوجه ها رو برگردونین تا همه سطحش یکنواخت سرخ و مغزپخت بشه
سس اکبر جوجه هم ترکیب رب انار سس انار پودر گردو کمی نعنا خشک در صورت تمایل و مقداری از همان کره و روغن داغ خوب ترکیب بشه و در کنار اکبر جوجه سرو بشه
نکته: جوجه های من ۸۰۰ گرمی بود هم بصورت درسته مجلسی تر
هم نیمه سرو کردم
کره و روغن ترجیحا محلی باشه
عطر و طعم دلپذیرتری داره
در کنارش چلو زعفرانی دم کنین
به همراه زیتون پرورده و ماست موسیر و سایر مخلفات نوش جان کنید