مرغ را با آب و نمک میشوییم و خوب خشک میکنیم
یک قاشق ماست یک قاشق ادویه مرغ ، یک قاشق ادویه بریانی، نمک ،زردچوبه .فلفل را با هم مخلوط و کل بدن مرغ را داخل و خارج را با این مواد ماساژ میدهیم در اخر سلفون میپیچیم و نصف روز داخل یخچال قرار میدهیم
برنج رو با اب و نمک می خیسانیم
روغن محلی را داخل قابلمه گرم میکنیم دو سمت مرغ را داخل روغن سرخ میکنیم در حد طلایی
سپس مرغ را خارج کرده
پوره گوجه و سیر له شده را تفت میدهیم سپس رب را اضافه میکنیم و پیاز داغ ودو قاشق ادویه بریانی و دو ق ماست را اضافه میکنیم خوب که تفت خورد اب جوش اضافه میکنیم و مرغ را داخل سس قرار میدهیم در ظرف را میگذاریم تا مرغ پخته شود . سس بجا مانده از مرغ را داخل برنج ریخته نمک و چوب دارچین و هل سبزی را افزوده و دم میگذاریم
و به همراه مرغ سرو میکنیم
بسیار لذیذ و خوشمزه
پ.ن:
در دستور اصلی از مرغ تکه شده استفاده میشود من برای مجلسی بودن از مرغ درسته استفاده کردم
در دستور اصلی از برنج باسماتی استفاده میشو من از برنج ایرانی استفاده کردم
در دستور اصلی مرغ تکه شده بعد از سرخ شدن و پخته شدن در سس با برنج مخلوط میشود و با هم دم گذاشته میشوند
من بخاطر اینکه میخواستم مجلسی سرو کنم جدا جدا اینکارو کردم
اینم ورژن جدیدش هست بصورت مجلسی
به نظر من بهتره از ادویه مخصوص خود بریانی استفاده کنید چون اندازه های ترکیبی ادویه ها استاندارد هست ادویه بریانی من از هند برام رسیده و اورجینال هست ولی شما میتونین از فروشگاهایی که مواد غذایی خارجی
دارند براحتی تهیه کنید
به نظر من میزان ادویه در این غذا کافی هست چون ما زیاد تند و تیز دوست نداریم ولی سلیقه ای هست شما میتونین میزان فلفل و دارچین و هل این غذا رو بیشتر کنید
در اخر این غذای بسبااار خوشمزه رو به همتون پیشنهاد میکنم
کپی بدون ذکر منبع ممنون میباشد
مواد لازم:
مرغ یک عدد درسته یا تکه شده
اگر تکه شده استفاده میکنین خیلی بهتره از ران مرغ استفاده بشه
پیاز داغ سه قاشق غ
سیر سه حبه
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
گشنیز و جعفری خرد شده یک دوم لیوان
ماست سه قاشق غذاخوری
روغن یا کره محلی (حتماا )به میزان لازم
برنج باسماتی چهار پیمانه (من برنج ایرانی استفاده کردم)
زعفران حل شده در صورت دلخواه
ادویه بریانی سه قاشق غذا خوری
ادویه مرغ یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین و هل چند عدد.
زردچوبه و فلفل سیاه مقداری
( ادویه ترکیبی در صورت نداشتن ادویه مخصوص بریانی :
زنجبیل .زیره. زردچوبه.فلفل سیاه و قرمز. پودر هل.پودر دارچین.میخک)
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی