سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین
سفیده رو بزنین حجم بگیره خیلی سفت نشه
زرده و کره رو خوب بزنین حجم بگیره نمک و ادویه رو اضافه کنین
بعددژامبون و فلفل خرد شده اضافه بشه
دررنهایت آرد الک شده در چند مرحله اضافه بشه
درراخررسفیده در چند مرحله به تناوب اضافه بشه
فر حتما از یک ربع ،قبل گرم بشه
داخل قالب کپسول بندازین تو هررکپسول یک و نیم قاشق از،مواد بریزین یک سوم کپسول سرش خالی باشه
قالب رو تو فر گرم بزارین اگر فن دارین روشن کنین اگر ندارین سه چهار دقیقه اخر شعله بالا روشن بشه سطح مافینا رنگ بگیره
حتما این دستور رو تست کنین
مواد لازم:
ژامبون گوشت یا مرغ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ درشت ۳ عدد
پنیر گودا یا چدار ، پنیر پروسس، پنیر خامه ای،جمعا ۱۵۰ گرم
کره نرم ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی نگینی شده نصف لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
ادویه فلفل سیاه، اویشن، پودر پیاز ، پودر سیر
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی