بادمجان را پوست بگیرید برشهایی به اندازه دو بند انگشت بدید با ابزار یا قاشق کوچیک داخلشو خالی کنید تا انتها نرید که سوراخ بشه
نمک بپاشید تا تخلی پس بده
پیاز داغ کنید گوشت چرخ کرده و فلفل رنگی و نمکو تمام ادویه رو اضافه کنید مغز بادمجان هایی که خالی کردید رو خوب ریز خرد کنید به مواد گوشتی اضافه کنید خوب تفت بدید در اخر یک قاشق رب اضافه کنید یه استکان اب اضافه کنید چند جوش بزنه و مواد کاملا غلیظ بشه
بادمجان ها رو سرخ کنید در حد طلایی شدن کافیه
بادمجان های سرخ شده رو داخل ظرف مورد نظر بکشید . این خوراک با همین ظرف سرو میشه پس ظرفتون مناسب سرو باشه
بادمجان را داخل ظرف بچینید از مواد داخل بادمجانها پر کنید روی هر کدوم گوجه چری بزارید
داخل تابه یک ق رب رو با خیلی کم روغن تفت بدید تمام ادویه ها و رزماری رو هم اضافه کنید بعد دو لیوان اب اضافه کنید
سس اماده رو کف قالب خوراکمون میریزیم
داخل فر با درجه ۱۷۵ به مدت چهل دقیقه
بهبه نوش جاان
مواد لازم:
بادمجان سه عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمه رنگی خرد شده یک سوم پیمانه
رب گوجه دو ق غ
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا زردچوبه دارچین
رزماری یک شاخه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی