پیاز رو نگینی داخل کمی روغن زیتون تفت بدید سپس سیر له شده روواضافه کنید در اخر گوجه بلانچ و پوست گرفته شده وپوره رو اضافه کنید نمک فلفل پاپریکا اویشن اضافه کنید اب گوجه که کشیده شد جعفری و ریحان چاپ شده رو اضافه کنید در آخر تیست مزه
در اشپزی ایتالیایی از ریزوتو ( برنج مخصوص ایتالی) استفاده میشه
اگر در دسترس نبود از برنج ایرانی حتی نیمدونه میتونین استفاده کنین
و حتی از برنج شب قبل ولی حتما باید کته باشه
.
خوب اول یدونه پیاز رو رنده درشت کنید کمی تو روغن در حد طلایی تفت بدید سرخ نکنید بعد سیر له شده رو اضافه کنید عطرش که بلند شد
دو عدد قرص استاک با چهار لیوان اب اضافه کنید برنج رو که از قبل خیس خورده رو اضافه کنید و وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا برنج نرم بشه و ابشم کاملا کشیده بشه اصلا آب نداشته باشه بعد بزارین کاااملا خنک بشه
حالا برنج نرم خنک شده رو داخل کاسه بزرگی منتقل کنید دو عدد تخم مرغ جعفری چاپ شده پنیر پارمزان رو اضافه کنید
حالا مواد رو خوب چنگ بزنید مث مایه کوفته تا یکدست بشه
از مواد اندازه گردو تو دست باز کنید یه تیکه پنیر موزرلا وسطش بزارید و کاملا کوفته رو ببندید
حالا مراحل سوخاری رو انجام بدید کوفته رو داخل ارد سفید و سپس تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بزنید من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم که رنگ کوفته هام خوشرنگ بشه
بعد تمام کوفته ها رو چند تا چندتا داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم و سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه کشیده بشه
پ.ن: این دستور ورژن اصلیه هست
ولی میتونین به مواد برنجیتون مرغ یا گوشت اضافه کنین
من سینه مرغ رو با کمی پیاز و فلفل دلمه چرخ کردم به برنج اضافه کردم استاک رو حذف کردم
بهش نمک و فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کردم
نوش جان
مواد لازم:
سس مارینارا (ایتالیایی)
مواد لازم: پیاز خرد شده یک عدد
سیر سه حبه
برنج دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
جعفری چهار ق
آرد سوخاری یا پانکو به میزان لازم
پنیر پارمسان یک دوم پ
پنیر موزرلاصد گرم
مواد سس مارینارا :
گوجه فرنگی هشت عدد
پیاز یک عدد
سیر چهار حبه
جعفری یک ق غ
ریحان یک ق غ
اویشن پاپریکا نمک و فلفل
دو عدد قرص مرغ(استاک)
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی