مایع خمیر را داخل شیر گرم پاشیده اب در حدی که انگشت گرما را حس کند ولی نسوزد شکر را هم اضافه میکنیم در پوش گذاشته تا حجم بگیرد
تخم مرغ و روغن و نمک را داخل کاسه ریخته با همزن مفتولی میزنیم مایه خمیر عمل امده را اضافه میکنیم ارد الک شده را در چند مرحله اضافه میکنیم در حدی که خمیر جمع شود و به دست نجسبد حدود ده دقیقه ورز میدهیم خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبد
خمیر را داخل کاسه منتقل میکنیم روی ظرف سلفون و سپس حوله ضخیم میکشیم در محیط گرم اشپزخانه قرار داده تا خمیر به عمل بیاد بین ۴۵ تا یک ساعت و نیم
طرز تهیه مایه داخل اشترودل:
کدو سبز . بادمجان.هویج . قارچ . پیاز .سیر.ذرت کنسروی
پنیر موزرلا وگودا .سس خردل
طرز تهیه:
پیاز داغ میکنیم در حد طلایی سیر را اضافه میکنیم
سبزیجات به ترتیب سختی بافت با پیاز و سیر تفت میخورن نمک و فلفل و زردچوبه و اویشن میزنیم در تابه رو میگذازیم تا سبزیجات کمی نرم شوند و ابش کشیده شود
سپس اجازه میدهیم خنک شود سپس پنیر گودا و موزرلا و کمی سس خردل را اضافه میکنیم
خمیر را بعد ور اوردن هواگیری کرده ینی کمی ورز میدهیم
سطح کارمون رو آرد پاشی کرده خمیر را چونه گیری میکنیم با وردنه چونه ها رو شکل بیضی در می اوریم دور تا دور خمیر برش مورب با فاصله میزنیم از مواد مرکز خمیر سرتاسر میریزیم برشهای مورب را از بالا تا پایین به شکل ضربدر روی هم قرار میدهیم
روی خمیر را با پارچه به مدت پانزده دقیقه میپوشانیم
مواد رومال:
زرده تخم مرغ خیلی کم ارد و کمی زعفران حل شده کاملا مخلوط میکنیم با برس روی سطح نان میزنیم در صورت تمایل کمی کنجد میماشیم
نان ها را داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم در اخر زیر گریل قرار میدهیم
بهبه نوش جاان