داخل کاسه بزرگ همه مواد رو به جز ارد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ,ارد رو کم کم و به تناوب اضافه کرده تا خمیر جمع بشه بعد به کمک دست کاملا ورز بدید تا خمیر به دست نچسبه و خمیر لطیفی به دست بیاد روی خمیرو چرب کنید
روی خمیر رو با سلفون بپوشونید روی کاسه رو هم پارچه یا حوله بپیچید تو محیط اشپزخانه قرار بدید حدود دو ساعتخمیر بعد اینکه استراحتش گذشت کف میز کارتون رو ارد پاشی کنید خمیر رو متناسب با قالبتون بردارید
این مقدار خمیری که اموزش دادم دو تا پیتزا و یدونه مینی پیتزا میشه
خمیر رو رو سطح ارد پاشی شده پهن کنید با کمک وردنه داخل قالب پهن کنید روش رو سس مال کنید
من از سس ایتالیایی که خودم درست کردم استفاده کردم بعد کمی پنیر پیتزا بپاشید به ترتیب از موادی دوست داشتید روی خمیر بچینید
فقط توجه داشته باشید از سبزیجاتی که اب پس میدن استفاده نکنین مثلا گوجه یا قارچ , چون باعث میشه خمیرتون حالت خیسی پیدا کنه
مگر اینگه قارچ رو کاملا اسلایس کنید نازک روی سطح کار بچینید یا مث من گوجه چری استفاده کنید
ویا از فیله گوجه استفاده کنید برای سطح کار
خوب در نهایت ادویه اویشن و پنیر پارمسان و موزرلا میپوشونیم
میره داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
,
نوش جاان
کپی بدون ذکر منبع ممنوع است
مواد لازم:
پودر مایه خمیر یک ق غ سر صاف شکر یک ق غ سر صاف نمک یک ق چ سرصاف ارد نون فانتزی به میزان لازم اب گرم در حدی که انگشت نسوزه ولی گرما رو حس کنه یک چهارم لیوان شیر ولرم یک چهارم لیوان اب ولرم دو سوم لیوان مایه خمیرو شکر و اب گرم رو مخلوط میکنیم حدود یک دقیقه بمونه تا پف کنه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی