فیله یا سینه مرغ نواری بریده شده رو با نمک و فلفل سیاه و زنجبیل از قبل یکساعت مرینیت میکنیم
مقداری سیر له شده رو با کمی کره داخل تابه تفت میدیم همینکه عطر سیر بلند شد مرغ رو اضافه کنید مرغ اب میندازه و پخته میشه
نزارین مرغ خشک بشه
نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم
سس پستو رو اضافه میکنیم
من برای اینکه بخوام طعم گسی سس پستو رو بگیرم کمی خامه رقیق شده با شیر به سس اضافه میکنم
طعمش بینظییییر میشه
به من اعتماد کنید
اگر احساس کردین سستون کمه باز پستو اضافه کنین دست و دلبازی به خرج بدید
سه به یک پستو و خامه رقیق در کل اضافه میشه دو سه دقیقه سس قل بخوره در اخر کمی پنیر پارمزان
سس پستو
برگ ریحان تازه بدون ساقه دو تا مشت پر
برگ اسفناج خرد شده یک مشت
سیر دو حبه
گردو پنج عدد کامل
نمک و فلفل
روغن زیتون نصف لیوان
سبزیجان و گردو و سیر داخل میکسر روغن زیتون کم کم اضافه میشه تا کاملا ترکیب و بلندر بشه
اسفناج رو برای این اضافه کردم تا طعم گسی ووتلخی ریحان رو بگیره ووطعم رو بالاس کنه این ورژن ایرانی هست و همه پسند که تو رستورانا سرو میشه
پاستا فتوچینی
خمیر پاستا رو بعد باز کردن کمی آرد پاشید کنین و خیلی محکم رول کنید
بعد با فاصله کم برش بزنید دیگه باریک و پهنی دست خودتونه
بعد رولها رو باز کنید با مقدار خییلی کم ارد مخلوط کنید
آب رو با مقداری نمک و روغن به جوش بیارید پاستا رو داخلش بریزید
زمانم نمیگم چون بستگی به قطر خمیرتون داره
تا موقعی که کمی زیر دندون گیر کنه
بعد ابکش کرده به سس اضافه کنید
سه دقیقه با سس قل بخوره خیلی پاستا رو هم نزنین دو سه دور کافیه
نوش جاان