مواد لازم:

بال مرغ پیاز و نمک و فلفل سیاه پودر سیر پودر تخم گشنیز آرد سوخاری تخم‌مرغ
pachini

دستور غذا

گوشت بال مرغ دو استخوان دارد استخوان کوچکتر رو از جدا میکنیم
سپس با اب پیاز و نمک و فلفل سیاه پودر سیر پودر تخم گشنیز مرینیت میکنیم
روغن رو داخل ظرف گود و با ارتفاع زیاد مثل قابلمه کوچک تا نیمه پر میکنیم روی حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه تا کاملا داغ بشه
سپس مراحل سوخاری رو انجام میدیم
اول داخل ارد سفید غلطانده بعد داخل تخم مرغ زده شده سپس پودر سوخاری میغلطونیم
من داخل ارد سوخاریم پودر پنیر نارنجی ریختم سوخاریمو هم خوش طعم میکنه هم خوش رنگ
پاچینی ها رو بعد مراحل سوخاری هم میتونین داخل یخچال استراحت بدید تا منسجمتر بشن یا اگر وقت ندارین همون لحظه سرخ کنین
یادتون باشه حرارت ملایم رو به متوسط باشه تا پاچینی مغز پخت بشه و رنگش ثابت و خوشرنگ بمونه سپس بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه خارج بشه
پیاز حلقه شده رو هم به همین صورت سوخاری کردم کاملا کرانچی و خوشمزه شد
به همراه سس تاباسکو یا گلوریا اسپایسی یا سس چدار سرو کنید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.7 / 5. شمارش آرا: 3

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من