مرغ را با پیاز و سیر و ارد یا پودر سوخاری و گشنیز یا جعفری و پنیر پیتزا یادگودا یا چدار
نمک و فلفل سیاه
تو غذاساز بریز دستگاه رو روشن کن اونقدر ام بخوره تا خمیری و یکدست بشه
مواد رو توی قیف بریز داخل سینی کاغذ روغنی بنداز و مثل من از مواد شکل دونات بده سینی رو یه ساعت داخل فریزر بزار اصلا نزار خیلی یخ بزنه
بعد دونات ها رو داخل ارد سفید بزن کاور بشه بعد داخل تخم مرغ زده شده در اخرم پودر سوخاری خوب بغلطون
حتما مرحله اخر رو دو بار انجام بده که دونات خوب پوشش بگیره
خوب حالا دونات ها رو توی روغن داغ با حرارت کم سرخ کن
روغن تا نیمه دونات رو باید بگیره
بعد سرخ روی حوله کاغذی بزار روغن اضافه خارج بشه
و دررکنار سس سیر و سس کچاپ و سس قارچ یا دیپ پنیر سرو کن
نوش جان