سینه مرغ رو مطابق فیلم برش عرضی و طولی بزنین
با اب پیاز و تمام ادویه طعم دار کنین سلفون کشیده سه ساعت داخل یخچال بزارید
بعد بهش ابش لیمو زست لیمو اضافه کنید
۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید
سیب زمینی رو با پوست با فرچه بشورید به همراه لوبیا سبز و ساقه جعفری یا هر سبزی که زحم گیر باشه به همراه آب و نمک ده دقیقه بجوشونین بعد آبکش کنین یا حتی داخل اب سرد بزارین
داخل کاسه بریزین با روغن زیتون و نمک دریا و ادویه سیب زمینی و فلفل سیاه و اورگانو طعم دار کنین
تابه چدن رو حسابی داغ کنین
کمی روغن بریزین
مرغ رو داخل نشاسته ذرت بزنین هر دوسمتش رو ارد اضافه رو بتکونین داخل تابه داغ دو سمت رو با حرارت بالا سرخ کنین
حدود شش دقیقه سبزیجات طعم دار رو اضافه کنین ۳۰ ثانیه تفت بدید در ظرف رو بزارین یا فویل بکشید داخل فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه در حدی که مرغ مغزپخت بشه و بافت آبدار باشه
برای سایدیش بعدی به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم پاستا رو داخل اب جوش با مقداری نمک بپزید حدود ۸ دقیقه مغزش بپزه ولی نرم نباشه
ابکش کنین یه استکان کوچیک اب پاستا رو نگه دارید
سس قارچ رو بخ پاستا اضافه کنین به همراه آب پاستا دو سه دقیقه رو حرارت ریز بجوشه سس به خورد پاستا بره
داخل ظرف سرو میکشیم به همراه استیک و برش لیمو و نوش جااان
مواد لازم:
سینه مرغ برش شنیتسلی دو عدد
پیاز یک عدد خلال شده یا اب گرفته شده
فلفل سیاه یک ق چ
پودر تخم گشنیز یک ق چ
اویشن یک ق چ
نمک یک ق چ
اب لیمو نصف یک عدد
زست لیمو نصف ق چ
مواد ساید دیش
سیب زمینی ریز چهار عدد
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم
روغن زیتون دو ق غ
ادویه سیب زمینی یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
اورگانو یا آویشن نصف ق چ
نشاسته ذرت یک لیوان
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی