قارچ سوخاری پنیری

مواد لازم:

قارچ ۲۵۰ گرم  تست پنیر گودا یا موزارلا  نمک یک ق چ فلفل سیاه یک سوم ق چ فلفل قرمز یک سوم ق چ اویشن نصف ق چ پاپریکا نصف ق چ پودر پیاز. یک ق چ همه رو ترکیب کنین قارچ رو بشورین  پایه رو جدا کنین باادویه و نمک طعمدار کنین داخلشو با پنیر پر کنین  مواد چسب ارد سه قاشق غ از ترکیب ادویه بالا و نمک نصف ق غ به ارد اضافه کنین تخم مرغ یک عدد
قارچ سوخاری پنیری

دستور غذا

اب کن کم اضافه کنین تا بع غلظت دوغ برسین
پودر سوخاری نه اردی باشه نه درشت
چون خوب روکش نمیکنه
اگرردرشته تو دستگاه خرد کن کمی ریز کنین
حالا قارچ ها رو اول داخل چسب بعد پوذر سوخاری بزنین
فیلم رو با دقت ببینین
برای روکش قوی تر اینکارو دوباره انجام میدیم یعنی دوباره داخل چسب و
بعد پودر سوخاری میزنیم
روغن حتما سرخ کردنی باشه
ده دقیقه حرارت ملایم خوب داغ بشه
قارچ ها رو داخل روغن غوطه ور داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم
و در کنارش با دیپ پنیر گودا سرو میکنیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + هشت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من