اب کن کم اضافه کنین تا بع غلظت دوغ برسین
پودر سوخاری نه اردی باشه نه درشت
چون خوب روکش نمیکنه
اگرردرشته تو دستگاه خرد کن کمی ریز کنین
حالا قارچ ها رو اول داخل چسب بعد پوذر سوخاری بزنین
فیلم رو با دقت ببینین
برای روکش قوی تر اینکارو دوباره انجام میدیم یعنی دوباره داخل چسب و
بعد پودر سوخاری میزنیم
روغن حتما سرخ کردنی باشه
ده دقیقه حرارت ملایم خوب داغ بشه
قارچ ها رو داخل روغن غوطه ور داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم
و در کنارش با دیپ پنیر گودا سرو میکنیم